Benvolgudes famílies,
Ja tenim disponible la inscripció pel curs 22-23, podeu descarregar-la aquí. També us informem que el dilluns 12 de setembre celebrarem una reunió informativa sobre les extraescolars i sobre altres activitats organitzades per l’AFA. Mentrestant us passem informació que desitgem us sigui d’utilitat per l’inici del curs.

HORARI DESPATX
Per poder atendre els dubtes i tramitacions de beques i d’inscripcions, tindrem obert el despatx els DIJOUS, de 16:45h a 17:30h. Si no podeu acudir dintre d’aquest horari podeu contactar-nos per e-mail a info@ampacatalonia.org i mirarem de concertar una cita amb vosaltres.

AJUTS A LES EXTRAESCOLARS ESPORTIVES CURS 2022-2023
Encara no s’han publicat les dates de tramitació dels ajuts a les extraescolars esportives de l’Ajuntament de Barcelona per al proper curs, orientativament us informem que el curs passat les dates van ser del 15 de setembre al 5 d’octubre. De les extraescolars de l’AFA son susceptibles de demanar ajut les següents:

Futbol Sala, Street Dance, Bàsquet, Patinatge, Piscina i Kàrate.

El curs passat la renda per membre de la unitat familiar va ser igual o inferior a 10000€ any.
Trobareu tota la informació al web https://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/subvencions-efhe_302069

PORTES OBERTES
Durant el mes de setembre celebrarem portes obertes per poder fer un tast de les diferents activitats.
Publicarem les dates exactes per a cada una de les extraescolars durant la primera setmana de curs.

ACTIVITATS ESCOLA DE PARES
Aquest curs s’oferiran les activitats de Coral adults (dimecres tarda), Zumba (divendres nit) i Futbol adults (divendres nit (alterns)).
L’Escola de pares també organitza xerrades informatives en conjunt amb l’escola, i tallers familiars. Us anirem informant durant el curs de cada una de les activitats.
Totes les activitats d’Escola de pares son obertes a totes les famílies de l’escola, sòcies o no. Per més informació podeu escriure al correu escoladepares@ampacatalonia.org.

ACTIVITATS P3
El divendres 30 de setembre a les 17:00h farem una petita festa al pati de l’escola per totes les famílies de P3, per tal de donar-los la benvinguda a la nostra escola.
Les extraescolars per als infants de P3 comencen el 2n trimestre, aquest curs tenim Jocs esportius i Anglès.
Durant el primer trimestre es faran alguns tallers específics per als nostres socis més joves i les seves famílies.

Us recordem que trobareu informació actualitzada al Twitter @AmpaCatalonia. Per contactar-nos podeu fer servir els correus info@ampacatalonia.org i socis@ampacatalonia.org .

Bones vacances, ens retrobem al setembre!!!

Share This